Valutahandel er et Maratonløb ikke et sprint løb

Hvis du forsøger at vinde Ironman Triathlon, hvor deltagerne først skal svømme 3,86 kilometer, derefter cykle 180,25 kilometer efterfulgt af en 42,20 kilometer løb, er her nogle af de vigtigste ingredienser, du har brug for: Et langsigtet engageret perspektiv, år med konsekvent og seriøs træning, år med at studere og observere andre Ironman-deltagere, en mentor, sund ernæring, fysisk og mental fitness og søvn. Det skal uden videre sige, at hvis du starter sprint så hurtigt som du kan du hurtigt brænder ud og endnu værre, vil du tabe.

Ligesom en Ironman-triathlete eller marathonkonkurrent skal være velforberedt og trænge sig selv til at vinde løbet, må du gøre det samme for at vinde valutahandels-konkurrencen.

Simpelthen sagt, uden den rette viden, træning, præperation og færdigheder, vil du aldrig vinde i spillet med valutahandel. Så i dagens lektion vil jeg ikke bare forkynde for dig, at du “ikke kan blive rig hurtig” i valutahandel (du kan virkelig ikke), i stedet for at give dig et godt og praktisk indblik i, hvad du nødt til at gøre for at vinde det langsigtede valutahandels-spil, hvilket er det eneste spil, der betyder noget.

Har du hørt skildpadden og haren?
Husk den gamle skildpadde og skildpadden? Den historie er som gældende for valutahandel som det er noget andet. Haren blev overbevist, arrogant og doven, i det væsentlige tænkte han og handlede følelsesmæssigt frem for logisk. Omvendt var skildpadden langsom, men han var konsistent og metodisk, han var ikke i et haste, han straks ikke brændte alt hans brændstof og han var ikke følelsesmæssig eller arrogant eller doven. Vi ved alle sammen, hvilken af ​​dem vandt det ordsprogede løb, og hvis du ikke gør det, skal du læse min artikel The Tortoise and the Hare trading metafor.

I en handel ‘race’ har den langsommere fyr tendens til at vinde. Hvad jeg mener med det er, hvis du begynder at gå for hurtigt som de fleste handlende gør, forsøger at gøre mange penge hurtigt ved at handle konstant og risikere meget pr. Handel, vil du tabe og til sidst gå forbi af fyren tager sin tid og gør tingene rigtigt.

Jeg ved, at du måske ikke vil høre det, og jeg ved, om du er en regelmæssig læser af mig, du har læst dette før, men hvis du vil være en succesfuld erhvervsdrivende på lang sigt, skal du gå langsom og konsekvent. Hvis du begynder at handle for meget og risikere for meget, vil du forbrænde alle dine penge og være hurtigere end haren. Hvis du finder ud af, at du er så bekymret for dine handler, at du IKKE kan stoppe med at se diagrammerne efter at have indtrådt i en livehandel, forsøger du at sprint og være arrogant (som hare), og det vil hurtigt medføre din død. Du skal kunne slukke dine diagrammer efter at have indgået en handel, gå væk indtil i morgen og find helt uanset resultatet. Vær som skildpadden, ikke hare.

Tempo dig selv for at vinde
Hvad betyder noget er din slutningen af ​​året handelsresultater. De fleste valutahandlere mener ikke, at når de handler. De går tabt i træerne, så at sige og kan ikke længere se skoven (det større billede).

En handel bør ikke være afgørende, så sørg for at du ikke gør noget handelsforhold ved at risikere for mange penge eller ved at føle sig desperat at vinde. Handlende får sig i problemer ved at gøre hver handel for vigtig. Det er ikke sådan, hvordan du går i stykker. Husk, det er dine resultater over en stor prøvestørrelse af handler, der betyder noget.

Du trænger dig til at vinde langdistanshandels-konkurrencen ved at gøre følgende:

IndLæring af Valutahandel
Identifikation af din kant
Stikker til kanten (ikke overhandel) – venter på din kant.
Bevarelse af risikovillig kapital
Har en plan og følger den
Sådan bliver du ekspert på valutahandel eller noget
Det er almindeligt kendt, at man bliver ekspert på alt, hvad man skal begå en betydelig tid og energi. Handel inkluderet. Men kan vi bryde det ned i mere specifikke bidder, så du bedre kan forstå, hvad der kræves for at blive en eksperthandler? Ja, jeg tror vi kan …

For det første har du måske hørt “10.000 timers koncept”, der siger at det tager 10.000 timers praksis at blive ekspert på stort set alt. Dette blev forplantet af en populær bog nogle år tilbage, men det er siden blevet afvist af mange forskere, der har udtalt, at selv om praksis og tid bestemt er afgørende, vil det eksakte antal timer at blive ekspert på noget variere fra person til person afhængigt af flere variabler, der adskiller sig fra den ene person til den næste.

Men du vil være enig i, at sammenhængende langsigtet undersøgelse er et kritisk element for at blive ekspert på et fagligt område, ikke? Tænk læger, forskere, advokater, kollegeprofessorer mv. For disse mennesker, det er et langsigtet engagement og rigdom starter, når de endelig får en karriere på deres valgte område, ikke mens de stadig lærer.

Så hvordan bliver du en “ekspert” indenfor valutahandel? Hvad skal du gøre?

Være engageret Du skal beslutte tidligt om du er i handel for langdistancen. Det er en bevist kendsgerning, at folk, der forpligter sig til noget langsigtet, har en langt bedre chance for at lykkes over dem, der måske bare eksperimenterer eller er usikre.

Lær hvad der er vigtigt. Ved valutahandel, hvis du bruger måneder med at lære alle de små detaljer om alle de forskellige tekniske analyseindikatorer, spilder du ikke kun din tid, men du går glip af at lære om, hvad der faktisk betyder noget. Lær at læse, fortolke og handle ud fra enkle prishandlingsstrategier, lær at læse et diagram fra venstre mod højre, lær handelspsykologi og pengehåndtering, ignorér alt andet.

Træn som du mener det. Du bliver nødt til at demo handel før du går live. Men hvis du bare skruer rundt på din demo-konto og ikke handler det som om du handler en live-konto, vil det ikke gøre det meget godt. Jeg foreslår, at handlende kun demohandel i en måned eller tre for at få fat i platformen og derefter starte handel med små mængder penge. Du vil lære meget mere handel leve med små mængder penge alligevel.
Find en mentor. Hurtigste måde at lære noget på? Lær af en mentor. Jeg kan være din handels mentor; mit kursus og medlemmer område er designet til dette.

Få feedback. Du skal vide, om du er på rette spor. Hvis du er medlem af min erhvervsdrivendes samfund, kan du få hjælp og feedback fra andre forhandlere i forummet, og du har adgang til mig på e-mail-supportlinjen. For at beherske alt, har du brug for god konstruktiv og endog kritisk feedback til tider (for at lære og forbedre).
En marathon vinder træner og planer
Hvis du tror at du bare kan åbne en handelskonto, valser ind på markedet og begynder at trække penge som Gordon Gecko, vil du miste løbet.

Du skal træne (lære og demo handel) før du kører det rigtige løb. Du skal have en plan for, hvordan du vinder handelsløbet. Folk, der kører Ironman-toget i år, de planlægger, at de forbereder, fra alt til deres tøj til, hvad de vil spise for hvor meget søvn for at få natten før.

Målet er at vinde på lang sigt, ikke på kort sigt

Jeg kommer ikke til at lyve. Du kan få heldige i dette spil og lave nogle hurtige penge. Men det vil ikke vare, hvis du ikke gør alt andet, jeg har diskuteret her i dag. Du vil hurtigt give dine vinder tilbage til markedet. I denne vej fortæller jeg dig, at du skal have et langsigtet mål om at vinde hvert år, og du arbejder dig tilbage derfra. Bryd det mål ned i mindre og mindre stykker, du kan handle hver dag. Jo mere du forbereder og planlægger og beregner, hvordan du når dit handelsmål (eller et hvilket som helst mål) ved at bryde det ind i mindre handlingsmål, desto mere sandsynligt er det at opnå det. Stol på mig, når jeg siger 90% af de erhvervsdrivende taber på lang sigt, og 90% af de erhvervsdrivende gør IKKE det, jeg netop har fortalt dig at gøre. Vær en af ​​de 10% af de valutahandlende, der vinder.

Her er en meget lille liste over nogle af de mange verdensberømte investorer og valutahandlere, der byggede deres formuer på lang sigt, ikke hurtigt ….

Warren Buffet – Alle kender sin historie, den største investor af all-time, langsom, metodisk, konsistent.
George Soros – Det kan virke som om han blev rig hurtig “, men Google er hans historie, og du kan se, at han dedikeret sit liv til at finansiere og investere længe før han” brækkede Bank of England “.
Tjek min markedsguider artikel for mange flere!

Konklusion
I løbet af mine 15 + år, der handler markederne, har jeg gjort og set det hele. Virkelig. Jeg har lært, at du simpelthen ikke kan komme videre i valutahandel verdenen ved at afvige fra det, du ved, er den rigtige ting at gøre. De mennesker, der kan forblive selvdisciplinerede i lyset af fristelsen, er dem, der gør gode forhandlere. Du vil blive konfronteret med konstant fristelse, efter at du har finansieret din handelskonto, det vil bare være dig, diagrammerne og dit hovedkort og mus. Ingen chef, ingen ser på dig … vil du have integriteten til at gøre det rigtige, når ingen ser? Har du mulighed for at trænge dig selv, eller vil du prøve at “sprint” til målstregen?

Jeg kan uden tvivl fortælle dig, at læren i min handelskurs og min handelsstrategi og tilgang, hvis anvendt, hvordan jeg underviser det, får dig til målstregen en vinder. Det kan ikke være den hurtigste rute, men det er den rigtige. Du ønsker ikke at miste alle dine handelspenge en uge efter du har åbnet din livekonto, stol på mig, det er ikke sjovt. Du har brug for en mentor til at vise dig, hvad du skal gøre, men måske endnu vigtigere, hvad du ikke skal gøre, for at besvare dine spørgsmål og guide dig. Det er op til dig at gøre det næste skridt og tage det første skridt på vejen for rentabel valutahandel.