CFD Betting

De senere år er flere og flere af de traditionelle bookmakere på Internettet har kastet sig over finans-væddemål, som er en naturlig forlængelse af, at flere og flere af de ydelser, som banker tilbyder ydelser, der minder mere om de ydelser som traditionelle bookmakere tilbyder end traditionelle bankforretninger. Blandt de finansielle ydelser som bankverden tilbyder, der mere minder om hazard end en finansiel ydelse, er naturligvis Spread Betting. Naturligvis er viden stadigvæk en meget stor del af Spread Betting, men ydelsen kan stadigvæk blive en dyr fornøjelse, for den uheldige investor.

CFD Betting på internettet

En del af de traditionelle bookmaker-sider har set et stort potentialet i, at tilbyde finansielle væddemål og forex til deres spillere. De væddemål, som tilbydes hos bookmakere er ofte lidt mere simple end de ydelser, som de etablerede sites tilbyder, men det er en god start for folk, der ønsker, at prøve kræfter med finans-væddemål.

Det kan være lidt svært at se, hvilke sider, der tilbyder finansielle væddemål, da bookmakerne ofte vælger at lave en særlig side for deres finansielle bets. Generelt vil vi anbefale, at man benytter en mere professionel side som eToro og Forexyard end bookmakernes tilbud, når man handler med finanisielle ydelser. Dette skyldes, at der er flere muligheder og større chance for ikke at tabe sine penge på alt for høje marginer til bookmakerne. Men der er enkelte undtagelser på bookmakere, der rent faktisk tilbyder gode og sjove finansielle spil eller ”light” investeringer.

Hurtige finans-væddemål hos eToro og Plus500

En af de sider, der tilbyder et finansspil, som er hurtigt og let at overskue, er den etablerede side , der tilbyder et let spil, som er en god finansstart for den nye spiller på de finansielle markeder. Her kan du spille på om de største finansielle markeder og valutaer efter intervaller på 5 minutter, 1 time eller 1 dag, stiger og falder inden for et bestemt niveau. Dette er IKKE at sammenligne med valutahandel eller CFD eller Spread Betting hos en af de store finansielle brokers, men det giver dig et indblik i, hvor store eller små udsving, som der opleves på forex markederne og de finansielle markeder i det hele taget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *