CFD i Danmark

De senere år er handlen med CFD taget til over det meste af verden. Også i Danmark er opmærksomheden omkring cfd trading taget til og i det følgende vil vi give dig en indføring i det danske cfd marked.

CFD i Danmark er i dag et spændende marked med flere interessante danske og udenlandske spillere. De mest centrale på CFD- markedet herhjemme har i flere år været den danske virksomhed Saxo Bank, hvor de to online banking pionerer Lars Sejer Christensen og Kim Fournais har opbygget en internationalt orienteret – primært online – investeringsbank med hovedsæde i Hellerup nord for København. Saxo Banks forretning er i særlig grad bygget op omkring valutahandel, aktier, futures samt – ikke mindst – differencekontakter om aktiederivater eller CFDs om man vil. Saxo Bank er lidt klemt på sit rygte i disse år, men det er vores umiddelbare vurdering, at banken er bedre end sit rygte, men lider lidt under at blive anset som ”Klassens frække dreng”, med de problemer som et sådan rygte kan medføre. De største problemer med at benytte Saxo Bank som online invester er, at banken er meget fokuseret på store investorer og at banken – på samme måde som så mange andre banker – er lidt for fokuseret på gebyrer.

CFD handel på nettet

De danske Cfd handlere er begyndt i tiltagende antal at gøre brug af nogle af de mange gode Forex-, Cfd- og varehandelsplatforme, der tilbyder OTC handel over nettet til konkurrencedygtige gebyrer.

På denne side kan du læse om et par af de rigtigt gode online cfd mæglere som for eksempel eToro eller ForexYard. Hos de mange gode CFD brokers på nettet er gebyrerne ofte rimelige og man kan gøre brug af de mange gode tilbud, som online forex-, råstof- og cfd mæglerne tilbyder for at få dig som kunde. De mange gode startbonustilbud gør det også lettere for de mange nytilkommende investorer, at gøre sig sine erfaringer med lidt ekstra penge på kontoen uden en for stor risiko.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *