CFD Online

Differencekontrakter

En af de senere års største investeringsdiller er handel med contracts for difference (cfd) eller differencekontrakter på dansk. Cfd‘er er kontrakter – gerne på aktier – mellem en broker og en investor, hvor der spekuleres på, om en aktie stiger eller falder. Cfd handel er en måde hvorpå der kan tjenes – eller tabes mange penge, så det er vigtigt at man ser sig godt for.

Handel med differencekontrakter online

Fxvalutahandel hjælper dig med at overveje, om denne meget risikofyldte investeringsform er noget for dig, og gør dig opmærksom på, hvilke differencekontrakt brokers og andet, som du skal være særligt opmærksom på. Selv om cfd er en af de mest almindelige investeringsformer der er, og at en række af de største og mest velrenommerede banker tilbyder investeringsformen, er der mange brodne kar i branchen, der måske ikke snyder dig, men alligevel gør det svært at tjene penge med diverse høje gebyrer, meget høje cfd spreads eller andet lignende. Generelt kan man sige, at nogle af de store etablerede banker er dem, der tilbyder de laveste cfd spreads på markedet, og at de derfor er de billigste at handle med, men dette er ikke altid tilfældet. Hos mange af de store banker, findes der i forbindelse med handel med Cfd ofte ret høje gebyrer, som gør det svært for de mindre investorer, at tjene penge på handel.

Små cfd investorer skal prøve sig frem

For mange af de mindre investorer er det en god ide, at prøve kræfter med en af de mindre cfd mæglere, der findes på Internettet. Selvom mange af de mindre difference kontraktmæglere har lidt højere spreads end nogle af de store banker, som for eksempel Deutsche Bank og Saxo bank, gør bankernes gebyrer, at det er meget svært at tjene penge med mindre, der er tale om meget store investeringer eller meget store udsving på markederne.

Cfd trading på nettet

Hvis du er en mindre cfd trader, og du ønsker at prøve kræfter med handel med differencekontrakter på nettet, anbefaler vi, at du starter med at handle hos en af de store cfd brokers og ikke en af de mindre og måske lidt mindre stabile differencekontraktsmæglere. Nedenstående cfd brokers er ikke nødvendigvis de billigste på nettet, men det nogle af de mest driftsikre og et fint sted at starte.

Nedenfor kan du se hvilke differencekontraktsmæglere, som vi anbefaler til de mindre investorer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *