Forex Broker

For det meste er forex brokers og deres platforme en smule tørre og saglige. eToro er imidlertid en meget stor undtagelse fra denne regel. eToro forex trader platformen er visuelt imponerende, iøjnefaldende og lægger vægt på at forex skal være underholdende. Læs mere om eToro og find ud af specifikke oplysninger om, hvordan denne online forex broker virker.

Top 3 forex mæglere

MÆGLERBONUSTILSYNSMYNDIGHEDBESØG

PLUS500
DKK 150Financial Services Auth.
(Licens under Plus500UK)
Opret Konto

Læs anmeldelse

ETORO
$1.000Finanstilsynet
(Licens under RetailFX)
Opret Konto
Læs anmeldelse

AVAFX
$12.000Finanstilsynet
(Licens under Ava)
Opret Konto
Læs anmeldelse

I den store sammenhæng er eToro forex stadig ung af dage, da den først blev etableret i 2006. eToro er dog ganske godt kørende på trods af sin unge alder – faktisk er det hurtigt blevet et af de mest kendte online forex brokers i verden. Tager man selskabets hurtige vækst i betragtning, er der næppe tvivl om, at eToro vil fortsætte med at blive større og bedre over tid.

eToro’s hovedkontor er placeret i British Virgin Islands, og dets administrative kontorer er beliggende i Cypern. Men eToro har også kontorer i flere andre større finansielle centre verden over.

Ved tilmelding til handel med eToro, er det i din bedste interesse at holde alle de relevante kontaktoplysninger for selskabet på hånden. Skulle nogen problemer, problemer eller bekymringer opstå, vil du således være i stand til at håndtere dem hurtigt, nemt og effektivt.

I modsætning til mange af de øvrige spillere på online valutamarkedet, går eToro ikke efter at give sine handelspartnere software eller platform sit eget unikke navn. I stedet bliver software og platformen, som du kan handle på, når du bruger eToro simpelthen kaldet eToro. Trods den enkle monitor, er eToro platformen meget strømlinet, effektiv, intuitiv og brugervenlig. Faktisk er eToro en af de bedste platforme til rådighed i dag for dem, der ikke har en masse forex erfaring. Begyndere vil nyde en let introduktion til en verden af valutahandel.

Minimum beløb for indskud

eToro er ud over at være den største forex broker, også et overkommeligt sted at starte med at handle med forex. Faktisk er 50 $  alt, hvad der er behov for at komme i gang på denne enkle og engagerende forex platform.

Dem, der søger en frisk, sjov tilgang til handel på valutamarkedet vil blive yderst tilfredse med eToro. Tilsvarende kan begyndere, der ønsker at finde en nem indføring i handel med udenlandsk, valuta være helt trygge ved eToro’s enkle design og udførelse. At komme godt igang med eToro platformen tager ingen tid, men der er mere at bruge eToro end software. Læs mere om de vigtigste fordele, funktioner og egenskaber handel med eToro i vores etoro review.